Geslaagd Jubileum.

Onze tennisvereniging vierde op zaterdag 13 september (2008) haar 25 jarig bestaan.
De eerste twee weken van september stonden in het teken van de clubkampioenschappen, er werd gestreden in twee categorieën mixdubbel en herendubbel. Het ging er fanatiek maar vooral sportief aan toe. Doordat de weergoden ons goed gezind waren konden alle wedstrijden doorgaan. Op vrijdag 12 september waren de kruisfinales, Huub en Jannie, Henk en Sonja kwamen hier als sterkste uit en mochten op zaterdag de finale gaan spelen. Na een zeer spannende strijd werd het uiteindelijk in de tiebreak van de derde set beslist in het voordeel van Jannie en Huub Schalkwijk. Ook werd die dag de finale gespeeld bij de heren dubbel tussen Cees en Geert tegen Bas en Melle, deze laatste twee trokken aan het langste eind en mogen zich voor een jaar clubkampioen noemen.

Tussen de finales door waren er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo was  er een demonstratie van de jeugd van wat zij allemaal op woensdag leren. Daarna mochten zij gaan oefenen met een  streetdance lerares. Na de tweede finale gaven de kinderen een show van wat zij allemaal geleerd hadden. De wat ouderen konden voor het bijspijkeren van hun techniek nog even terecht bij tennisleraar Chris Dijkhuizen. Chris had ook een snelheidsmeter meegenomen waar de krachtpatsers zich wel even met elkaar wilden meten. Na de prijsuitreiking was er een gezellige bbq met een zeer geslaagde feestavond die steeds gezelliger werd. Tijdens de feestavond was er ook de verloting, waarvan uitslag op elders op deze site terug te vinden is.
(meer foto´s in het fotoalbum onder “evenementen”)