BOKKENDAG 2008

Zondag 19 Oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse Bokkendag.Om 13.00 verzamelde 14 “Bokken” zich bij de LTV voor een dagje tennissen, het proeven van enkele heerlijke bokbiertjes en lekkere hapjes en het gooien van wat dartpijlen. Toernooileider Bertus had alles prima voorbereid zodat het wedstrijdschema vlekkeloos verliep. Na de eerste paar spannende partijen (waarbij door sommigen meteen al enkele bokbiertjes genuttigd werden) was er een lunchpauze met natuurlijk de traditionele balkenbrij van John en Arthur en… nog wat bokbiertjes. Daarna werd de strijd op de baan en bij het dartbord voortgezet onder het genot van…. waz bokbiertjes. Snoe azze wefsijden gespeeld waazen, was het zijd voor… n bogbiertje en had ze organsazie de puzzen van het tessinnen en sarten ozzetelt om te bepalen wie zich ees jaar slang de echte Vierhouter Bokkenlul mas znoeme….hik! Maar voordat Bertus de uitslag bekend maakte, was er eerst nog even tijd voor enkele…. Bokbiertjes. Een unieke dag met prachtig weer en veel gezelligheid, resulteerde in 2 winnaars. Hidde en Bas hadden opgeteld precies evenveel punten dus mochten ze samen de Bokkenbekers in ontvangst nemen.

(foto’s: http://www.eikenwal.eu/pic/pic4houten/bokkendag2008/index.html )
Reden voor het drinken van nog enkele heerlijk bokbiertjes. Daarna was het tijd voor het lekkere stampotten buffet dat door John en Arthur was verzorgd. Deze zeer smakelijke maaltijd ging er bij iedereen in als koek, vergezeld van een lekker bokbiertje. Na de maaltijd werdt er nog een tijd gezellig nagepraat en werden en natuurlijk nog enkele bokbiertjes gedronken. Korzom… Hes waf n fazatise dag mes veel zon, zank es gezegiled. Azzemaal bezankt es zot voggend sjaar…. Hik!