Categorieën
Geen categorie

Bedrijven toernooi 2008

Onder prachtige omstandigheden streden de verschillende bedrijven uit Vierhouten en omstreken weer tegen elkaar voor de wel zo begeerde wisseltroffee. Muys massage verdedigde de titel, Hidde kon er zelf niet bij zijn maar bracht toch een sterk team op de baan. De verschillende, al waren het er dit jaar minder dan afgelopen jaar, teams waren redelijk aan elkaar gewaagd. Een team was duidelijk sterker en won dan ook overduidelijk het bedrijven toernooi. De Waterman uit Elburg waarin Guido zelf speelde en voor deze gelegenheid een sterke gastspeler uit Harderwijk had meegenomen mocht de beker in ontvangst nemen. Zoals traditioneel ging het napraten nog een tijdje door onder het genot van een hapje en drankje.
Hierbij willen wij de sponsoren bedanken:
– Schalkwijk schilderwerken
– Muys massage
– Jan Pluim schilderwerken en Het Aardigheidje
– De Waterman
– Cees Pluim schilderwerken
(helaas nog geen foto’s. Staan op Pinkel zijn telefoon maar hij kan deze er nog niet af krijgen, maar wie weet)