Categorieën
Geen categorie

Tennis – Voetbal (12-06-10)

Zaterdag 12 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse tennisontmoeting tussen de voetbalclub van Vierhouten en onze LTV. In totaal deden er ruim 20 mensen mee maar omdat een paar voetballers niet kwamen en 1 zich had afgemeld, moest voorzitter Hendrik nog wat improviseren met het speelschema. Gelukkig was het prachtig weer en was de sfeer weer ouderwets gezellig. Voor de kinderen was er zelfs een springkussen en een opblaasbaar voetbalspel geregeld zodat ook de kleintjes zich prima konden vermaken op deze dag.
Op sportief gebied deden de voetballers het weer prima. Bij veel spelers zag je toch dat het balgevoel aanwezig is (en bij sommigen totaal niet). Aan het einde van de dag bleken de tennissers toch de meeste games bij elkaar geslagen te hebben. Voor de voetballers had Bas Bremer de meeste games gepakt, wat werdt beloond met een prachtige trofee. Andries de Zwaan ging er vandoor met de dik verdiende poedelprijs.
Na afloop werd er natuurlijk nog heerlijk nageborreld in het Vierhouter zonnetje.
De hapjes en drankjes waren weer perfect verzorgd door de vrijwilligers achter de bar onder leiding van Frank Pluim.
De mensen die zich altijd maar weer inzetten op deze leuke dagen bij onze tennisclub maken deze gezellige dagen toch steeds weer mogelijk…. hulde! en bedankt.
(foto’s van deze dag staan inmiddels in het fotoalbum, met dank aan Els Kruisselbrink)