Categorieën
Geen categorie

Bedrijventoernooi 2010

Zondag 5 september werd weer het jaarlijkse bedrijventoernooi gespeeld. 6 teams hadden zich ingeschreven en gingen de strijd aan om de prachtige wisselbokaal in de wacht te slepen. Om 12.00 begonnen de eerste partijen. Alle teams kwamen 1 x tegen elkaar in actie. In de stralende zon was de sfeer weer prima. Frank zorgde voor een top catering en onder het genot van een hapje, wat drankjes en een muziekje was het goed toeven in het zonnetje.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren bedankte onze voorzitter alle sponsors en maakte hij de resultaten van het tennis bekend.
Hijzelf nam samen met Melle namens Jan Pluim Schilderwerken de wisselbeker over van titelverdedigers Gertjan en Bas, die er niet in slaagden om voor de 2e keer de beker voor Rob van Berkel accountants te winnen.

1) Jan Pluim Schilderwerken (Hendrik & Melle) – 10 pt.
2) Schildersbedrijf Cees Pluim (Peter & Dirk) – 7 pt.
3) Accountantskantoor Rob van Berkel (Gertjan & Bas) – 4 pt.
4) H. Berghorst Dakbedekking (Aart & Erwin) – 3 pt.
5) PQ Train (Rombout & Geert) – 2 pt.
6) Topslagerij John & Arthur Boshuizen – (John & Gerrit) 2 pt.
 Foto’s zijn gemaakt door Nicole en zijn te vinden in het fotoalbum onder “toernooien”.