Categorieën
Geen categorie

Bokkendag 2018

Afgelopen zondag (14 oktober) was er weer de traditionele jaarlijkse Bokkendag van de LTV Vierhouten. Deze dag gaat de geschiedenis in als de warmste Bokkendag ooit met een temperatuur die ’s middags ruim boven de 25 graden uit kwam. Ondanks de zomerse temperatuur, smaakten de herfstbokjes, de lunch met balkenbrei en het stampottenbuffet weer uitstekend.
Ne een spannende ronde “ klootgolfen” met onderweg verschillende uitdagingen en versnaperingen werd er natuurlijk ook nog getennist. Het extra spel was dit jaar geen darten maar sjoelen. Hierbij moest de jury nog wel ingrijpen omdat bij Geert het gat van de 4 punten te klein bleek te zijn. Uiteindelijk kwam er natuurlijk weer één winnaar uit de bus en dat was dit jaar Gerrit Pluim die de hele dag in een geleend shirt rond bleek te lopen. Iedereen vroeg zich af hoe hij aan dat shirt kwam maar het was hem snel vergeven nadat hij ruimschoots de meeste Bokkenpunten had verzameld deze dag.

Namens alle deelnemers de complimenten aan het bestuur, de organisatie en de vrijwilligers van de catering voor weer een perfect geregelde, gezellige Bokkendag.